Cuvintele…

Cuvintele…fara ele ce-am fi ? Cum am fi fara ele ? Ma enerveaza la culme cand aud atat de uzitata afirmatie ” nu-mi gasesc cuvintele !” sau „nu pot exprima in cuvinte ! ”
Cum vine asta ? Exista o infinitate de moduri in care poti exprima o traire, un sentiment, cuvintele pot dezvolta atat de armonios un lucru aparent banal.
Cand il citesti pe Eminescu poate atunci intelegi ce inseamna sa folosesti cuvintele.
Cum „niste”…doar niste cuvinte pot misca muntii din loc, te pot face sa plangi, sa razi, sa speri, sa te dezvolti spiritual…sa te schimbe !
Citeste carti si vei fi mai bogat spiritual, vei intelege partea ascunsa a cuvintelor, sensuri care se vor dezvolta usor, usor, lasand o cale de acces mai facila catre cel care esti, cel care devii…pentru ca nu-i asa, in fiecare zi devenim.
Cum poti spune ca nu-ti gasesti cuvintele cand tocmai ceva incredibil ti s-a intamplat ?! Este mai la indemana sa spui ca nu-ti gasesti cuvintele tocmai pentru ca asta vrei sa exprimi ? Are un impact mai mare, mai sigur de atat nu e nimic ? Lasa-ti cuvintele sa-ti invadeze gura, sa exprime ele sufletul tau.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s